Buna tuturor! in primul rand as dori sa mentionez ca nu sunt mare talent in ale desenului, dar ador sa desenez portrete umane. Buffix stie!
Oricum ar fi, pentru mine sunt importante desenele mele, mai mult sau mai putin reusite, asa ca rog de la bun inceput pe toata lumea sa nu incerce sa recreeze sau a fure (steal) vreuna dintre aceste imagini. Acela care va plagia vreo imagine va fi sanctionat conform regulamentului.
Acum, cred ca a sosit vremea sa incetez cu vorbele si sa pun si ceva imagini. Orice comentariu este bine venit, in special critica facuta in mod constructiv.
93767633 by ~bebelushabv on deviantART - nu sunt mare admiratoare, insa mi s-a parut o imagine destul de placuta, asa ca am hotarat sa prelucrez putin desenul in Photoshop, umbland putin la contraste si adaugand culoare. Rozul - frez in cazul de fata - a fost o alegere de moment, fiind o culoare care nu este tocmai printre favoritele mele.
96171450 by ~bebelushabv on deviantART - initial alb-negru, desenul a fost putin retusat in Phtoshop. Este cel mai recent, fiind creat zilele trecute, in Neptun. Hugh Laurie imi pare un om cu un chip extrem de expresiv si am incercat sa redau catusi de putin acea expresivitate in acest desen.