Portraits - Anime Empire

Go Back   Anime Empire > Centrul Cultural > Arta Imaginii > Desen si Pictura

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27-08-08, 13:00   #1
d.Gree
d.Gree is actually Mandy Green
Citizen
Junior Member

d.Gree's Avatar

Euro: 1.897,0
Nominated 6 Times in 3 Posts
Nominated TOTW/F/M Award(s): 1
d.Gree is on a distinguished road

Gold Red Medal 

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
ssssss102
Send a message via Yahoo to d.Gree
Default Portraits

Buna tuturor! in primul rand as dori sa mentionez ca nu sunt mare talent in ale desenului, dar ador sa desenez portrete umane. Buffix stie!
Oricum ar fi, pentru mine sunt importante desenele mele, mai mult sau mai putin reusite, asa ca rog de la bun inceput pe toata lumea sa nu incerce sa recreeze sau a fure (steal) vreuna dintre aceste imagini. Acela care va plagia vreo imagine va fi sanctionat conform regulamentului.

Pe unele dintre imagini veti vedea la Copyright © scris Mandy Green, alteori Manescu Claudia, bebelusha_bv sau bebelushabv (scris legat de asta data), cu toate ca numele meu de utilizator pe acest forum este d'Gree. Aceste imagini nu au fost create exclusiv pentru acest forum, ele fiind intai si intai uploadate pe deviantART.

Acum, cred ca a sosit vremea sa incetez cu vorbele si sa pun si ceva imagini. Orice comentariu este bine venit, in special critica facuta in mod constructiv.

93769341 by ~bebelushabv on deviantART - aceasta este varianta alb-negru

93767633 by ~bebelushabv on deviantART
- nu sunt mare admiratoare, insa mi s-a parut o imagine destul de placuta, asa ca am hotarat sa prelucrez putin desenul in Photoshop, umbland putin la contraste si adaugand culoare. Rozul - frez in cazul de fata - a fost o alegere de moment, fiind o culoare care nu este tocmai printre favoritele mele.

96171450 by ~bebelushabv on deviantART
- initial alb-negru, desenul a fost putin retusat in Phtoshop. Este cel mai recent, fiind creat zilele trecute, in Neptun. Hugh Laurie imi pare un om cu un chip extrem de expresiv si am incercat sa redau catusi de putin acea expresivitate in acest desen.

d.Gree is offline   Reply With Quote

Welcome
To see more of this thread, please login or register.
Reply

Tags
d'gree, desene, green, mandy, portraits

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules